Baby redt met een knuffel het leven van zijn tweelingbroertje

Moeder Hannah (28) bevalt al na 25 weken van haar tweeling. Maar wat een held: een van haar zoontjes redt het leven van zijn broer.

En dat doet hij met... Een knuffel.


De jongens wogen allebei nog geen kilo toen ze werden geboren. Zeker hun longen waren nog erg onrijp.  Dylan en Deiniol vochten voor hun leven. Met Dylan ging het na een tijd aanzienlijk beter: hij mocht na 14 weken het ziekenhuis in Engeland verlaten. Maar zijn broertje knapte niet op. Moeder Hannah bereidde zich al voor op het ergste.


Toen gebeurde er iets bijzonders; de baby's lagen even samen in 1 couveuse. Dylan gaf toen zijn zwakkere broertje een knuffel. Een paar uur later ging het een stuk beter met Deiniol. Artsen denken dat het huid-op-huid-contact tussen de twee broertjes van groot belang is geweest. 


"Hij heeft echt het leven van zijn broertje gered met een knuffel. Het was fantastisch om te zien en het maakte duidelijk dat ze nooit uit elkaar hadden mogen worden gehaald”, aldus moeder Hannah tegen Daily Mail. "Die band tussen tweelingen bestaat echt!"


Bron: Daily Mail / MAMA Magazine