Informatie voor alle deelnemers

Informatie over het NTR voor deelnemers

Leuk dat je meedoet aan de wetenschappelijke onderzoeken van het Nederlands Tweelingen Register. Met jouw deelname aan het Nederlands Tweelingen Register help je mee aan onderzoeken naar gezondheid, ziekte en leefgewoonten. Je doet alleen mee aan de onderzoeken waar jij aan mee wilt werken: je zit na het aanmelden nergens aan 'vast'. 

Klik hier om je aan te melden:

Aanmelden

Na aanmelding kun je uitgenodigd worden om deel te nemen aan onderzoek. Na je eerste deelname krijg je toegang tot MijnNTR. Dit is een portal dat is gemaakt voor alle deelnemers aan het Nederlands Tweelingen Register. Deelnemers kunnen inloggen op een persoonlijk account en hebben zo toegang tot informatie. 

De gegevens die met onze vragenlijsten worden verzameld zijn voor de onderzoekers zeer waardevol. Meestal kun je meedoen door thuis een vragenlijst in te vullen in het NTR portal, soms nodigen we je uit om langs te komen op de VU.  Hoe vaak je wordt gevraagd om mee te doen, verschilt per deelnemer. Je kunt ons altijd mailen als je wilt weten wanneer je weer mee kunt doen met onderzoek en anders kun je hier checken met welke onderzoeken we momenteel bezig zijn.

Wil je niet meer meedoen met onderzoeken van het NTR? Je kunt je om wat voor reden dan ook altijd afmelden.

Afmelden

Ben je verhuisd, zijn je kinderen uit huis of is er iets anders veranderd in je leefsituatie? Laat het ons weten.

Gegevens wijzigen

Is er nog iets onduidelijk? Onder Veelgestelde Vragen kun je een hoop informatie vinden. 

Veelgestelde vragen

Wil je weten wat er met jouw ingevulde vragenlijsten is gebeurd? Hier vind je alle afgeronde onderzoeken van het NTR. Mocht je nog meer willen weten, mail dan naar ntr.fgb@vu.nl.