MijnNTR

Een portal voor alle deelnemers aan het NTR

MijnNTR is een portal dat is gemaakt voor alle deelnemers van het Nederlands Tweelingen Register. Deelnemers kunnen inloggen op een persoonlijk account en hebben zo toegang tot informatie. Op het portal zijn persoonlijke rapportages beschikbaar waarin vaak de eigen scores staan afgezet tegen het gemiddelde van alle andere deelnemers. Ook wordt meer informatie gegeven over de onderzoeken waaraan de deelnemers bijdragen en staat er een overzicht van de ingevulde vragenlijsten. Het MijnNTR-portal is ook de plek waar vragenlijsten kunnen worden ingevuld.

Ik vul vragenlijsten in over mezelf

Aan alle volwassen deelnemers van het Nederlands Tweelingen Register, die over zichzelf rapporteren, zijn inloggegevens verstrekt. Met deze inloggegevens kunt u inloggen op het MijnNTR-portal.  
Mocht u nog geen inloggegevens hebben ontvangen, dan komt dat waarschijnlijk doordat u geen uniek e-mailadres bij ons heeft opgegeven. Geef hier uw unieke of nieuwe e-mailadres door.

Ik vul vragenlijsten in over mijn kinderen

Voor ouders die rapporteren over hun kinderen zijn wij momenteel hard aan het werk om ook hen van informatie te voorzien. Op het portal zullen persoonlijke rapportages verschijnen. Hierin worden de antwoorden die u over uw kinderen heeft gegeven afgezet tegen het gemiddelde van de antwoorden van alle ouders in het NTR. Daarnaast verschaffen wij u meer informatie over de onderzoeken waaraan u heeft bijgedragen. Tevens ziet u een overzicht van de vragenlijsten die u tot dusver heeft ingevuld voor uw kinderen. In de toekomst wordt het portal ook de plek waar vragenlijsten kunnen worden ingevuld. 

De eerste ouders ontvangen nu hun inloggegevens. Wij doen ons best om alle ouders in het NTR zo snel mogelijk van inloggegevens te voorzien. Dit kan echter alleen wanneer er bij ons een uniek e-mailadres is opgegeven. Wij hebben van zowel vader als moeder een eigen, persoonlijk e-mailadres nodig. Let op: het is niet noodzakelijk dat u persoonlijke e-mailadressen aanmaakt voor uw kinderen. 

Geef hier uw unieke of nieuwe e-mailadres door als we dit nog niet hebben. 

Heeft u al een login ontvangen? Ga dan direct naar het MijnNTR portal.

Demo’s

Bekijk de Nederlandstalige demo  

Take a look at the English demo