MijnNTR

Een portal voor alle deelnemers aan het NTR

MijnNTR is een portal dat is gemaakt voor alle deelnemers aan het Nederlands Tweelingen Register. Deelnemers kunnen inloggen op een persoonlijk account en hebben zo toegang tot informatie. Op het portal zien deelnemers een overzicht van de onderzoeken waaraan zij hebben deelgenomen, ze krijgen algemene informatie over deze onderzoeken en zien resultaten in de vorm van een persoonlijke rapportage. Het MijnNTR-portal is ook de plek waar nieuwe vragenlijsten kunnen worden ingevuld.

Inloggen op het portal: wat hebben wij van u nodig?

Om inloggegevens te kunnen verstrekken hebben wij een uniek e-mailadres van u nodig. Dat wil zeggen: een e-mailadres dat persoonlijk is en alleen door uzelf gelezen kan worden. E-mailadressen zoals familie.jansen@mail.com (wat door de hele familie kan worden gelezen) of bedrijf.jansen@mail.com (wat door meerdere werknemers in te zien is) kunnen daarom niet gebruikt worden. Ook partners kunnen niet hetzelfde e-mailadres gebruiken, omdat in ons systeem elk e-mailadres slechts aan één persoon kan worden gekoppeld.

Mocht u nog geen inloggegevens hebben ontvangen, dan komt dat waarschijnlijk doordat u geen uniek e-mailadres bij ons heeft opgegeven. Geef hier uw unieke of nieuwe e-mailadres door.

Heeft u wel al een uniek e-mailadres opgegeven aan het NTR maar nog geen inloggegevens voor MijnNTR? Dan kunt u zich aanmelden voor het MijnNTR-portal door een e-mail te sturen.

Heeft u al een login ontvangen? Ga dan direct naar het MijnNTR portal.

Demo’s

Bekijk de Nederlandstalige demo